WORKSHOPS PRO MIXING 

Ontdek 4 sessies die je tracks transformeren. 

Producer Academie leert je de mixing technieken van pro engineers.

LEES MEER
BEKIJK OPNAMES
Compressie

We gaan diep in op technische compressie om je tracks meer te laten "bewegen".  Pro's passen deze techniek al deccenia toe om het 3D-effect van hun mixen te vergroten. Na deze workshop heb je de kennis om je tracks meer groove te geven, zonder je arrangement te veranderen.

Saturatie

Onmisbaar om je in-the-box mixen een warme analoge vibe te geven. Welk soort saturatie en wanneer ze te gebruiken op welke frequenties hebben vanaf nu geen geheimen meer. Na deze workshop heb je de kennis om je tracks vetter en luider te doen klinken.

Reverb

Waarom klinken sommige tracks "larger than life" en blijven andere tussen de speakers? Het geheim is Reverb. In deze sessie gaan we dieper in op ons gehoor en kom je te weten hoe pro's in het vak met Early Reflections hun tracks uit de speakers doen klinken. Na deze workshop heb je de kennis om je mixen een pro 3D-sound te geven.

Mix Template

De grootmeesters uit de mixing wereld mixen snel en efficiënt. Dat doen ze door te werken in een zorgvuldig vooraf opgebouwde sessie in hun DAW. In deze workshop tonen we hoe jij hetzelfde kan doen. Maar ook wat je niet moet doen. Na deze workshop heb je de kennis om je workflow in mixing te versnellen. Je creëert bovendien een eigen constante sound in je mixen.

Door deze workshops krijg je zicht op technieken van professionals. Je ontdekt dat compressie, saturatie en reverb één geheel vormen. Je begrijpt wat je moet doen om ze te laten samenwerken. Het resultaat is een warme en analoge sound voor je tracks. 

"De inhoud van de workshops zijn onbetaalbaar."

"In al m'n enthousiasme, vlak na de eerste sessie, zit ik nu al te experimenteren in mijn DAW. Ik ben er zeker van dat het niveau van iedereen omhoog is getild!  Dikke merci! Een wereld van verschil."

"Uitleg is super, zeker z'n (weinige) geld waard."

"Top workshops, zeker blijven doen"

"Heel leuke kennismaking met je manier van werken. Af en toe wat chaotisch maar dat is omdat je gepassioneerd bent en dat siert je. Dus bedankt voor de info want het was oprecht ontzettend interessant!"

"Ik heb snel eens de eerste 3 sessies toegepast op één spoor in een mix. WOW wat een verschil !"

- enthousiaste deelnemers

MEET YOUR COACH

Gebeten door het muziekvirus op zeer jonge leeftijd.

Gelauwerd met gouden en platina awards door de jaren heen.

Gepassioneerd om die kennis nu door te geven.

- AJ Duncan (producer/mixengineer/mentor)

BEN JE KLAAR OM MIX TECHNIEKEN VAN PRO's TE ONTDEKKEN?

Krijg meteen toegang tot de opnames. Klik op de knop hieronder.

Geef mij toegang

Bekijk hier de 4 workshop opnames